The world's mostpowerful website builder.

Doorheen uw leven kan uw lichaam van vorm veranderen… Dit kan komen door veroudering van de huis, gewichtverlies, gewichtstoename, zwangerschap, een ongeval of ongezonde gewoontes. Hierdoor kan het zijn dat u niet tevreden bent over de vorm van uw lichaam. Wilt u liever geen plastische chirurgie uitvoeren, maar wel uw lichaam verbeteren dan bent u bij Laserkabinet aan het juiste adres. Onze SlimME is een uniek bodycontouring systeem dat de opwarming van vetweefsel en lymfedrainage stimuleert. 

 

Hoe voorkomen?

Helaas kunt u de verandering van uw figuur niet altijd voorkomen. Door veroudering van de huid wordt de huid slapper waardoor ook uw figuur zijn stevigheid verliest. Daarnaast kunnen zowel zwangerschap, ongevallen of andere (ongezonde) gewoontes er voor zorgen dat uw graag een figuurcorrectie wilt uitvoeren. Voor de behandeling wordt het vetpercentage gemeten in de gewenste behandelzone zodat u ook een zicht krijgt op het aantal behandeling en de vooruitgang per behandeling.

 

Behandeling

Via deze niet-chirurgische liposuctie wordt lichaamsvet via enkele gecombineerde technologieën behandeld, met als doel het vet in de behandelzone te laten smelten, om het vloeibaar te maken. Nadien zal via een pulserende vacuüm functie de vochtdoorstroming gestimuleerd worden doorheen het lymfestelsel.

Dit unieke figuurcorrectie systeem stimuleert opwarming van vetweefsel en lymfedrainage, dat gebruik maakt van een uniek ultrasoon handstuk, gecombineerd met drie functies:

  • Multipolaire Radiofrequentie: bevordert de elasticiteit van de huid;
  • Pulserende vacuüm: bevordert de vochtdoorstroming doorheen het lymfestelsel;
  • Beschermende koeling: beschermt de huid en vergroot het behandelcomfort.


Nazorg

  • Voor deze behandeling is geen speciale nazorg vereist
LUMENIS SLIMME

Dit unieke bodycontouring systeem stimuleert opwarming van vetweefsel en lymfedrainage, dat gebruik maakt van een uniek ultrasoon handstuk met tal van voordelen:

  • Enorm behandelcomfort
  • Elastischere huid
  • Betere vochtdoorstroming
  • Bescherming van de huid
PRIJS PER ZONE PER BEHANDELING
Apparaat: SlimME € 350,00